PRODUCTEN

Brugdekbewaking met behulp van radartechnologie

Het risico om een brug te bedienen waarop nog mensen staan of een auto rijdt is de schrik van elke brugbedienaar. Het maakt bedienen op afstand moeilijker en is dikwijls de beperkende factor voor op afstand of lokaal bediende bruggen. Pilz Nederland ontwikkelde een systeem dat antwoord biedt op deze behoefte en vertrouwen kan bieden aan bedienaars en beheerders.

Door gebruik te maken van geavanceerde radar apparatuur wordt het brugdek gescand op niet wenselijke aanwezige objecten. Radar is vrijwel ongevoellig voor externe factoren als zon licht, regen en mist en werkt daardoor nagenoeg altijd.

Download de PDF Brugdekbewaking voor meer gedetailleerde informatie over het systeem.

Download PDF Brugdekbewaking
  • Download HIER de PDF Brugdekbewaking.

    Bedankt voor uw interesse! Aangezien brugdekbewaking over het algemeen een maatwerk-project is, zouden we u hierover graag vrijblijvend meer informatie aanbieden. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, dan kunt u hier gemakkelijk uw gegevens achter laten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Video Brugdekbewaking

Met deze video wordt de werking van het systeem uitgelegd. Meer informatie? Bel ons op 0347-320477 of mail naar info@pilz.nl

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
OVERIGE PRODUCTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan