DIENSTEN

CE Begeleiding

Om tot een CE waardige installatie te komen is Pilz in staat om zowel opdrachtgever als de aannemer te begeleiden in het CE traject. Dit wordt gedaan door middel van een uitgewerkt stappenplan.

Idealiter wordt Pilz in de ontwerpfase betrokken bij het traject, zodat in een vroegtijdig stadium eventuele risico’s kunnen worden gemitigeerd. Het voordeel van betrokkenheid in de ontwerpfase is dat na het uitvoeren van de risicobeoordeling geen onverwachte aanvullende maatregelen genomen moeten worden.

Meer weten?

We bellen u graag terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
OVERIGE DIENSTEN

Functionele veiligheidstest

Met de functionele veiligheidstest wordt uw beweegbare object in de praktijk gevalideerd. Het doel van de functionele veiligheidstest is om te bepalen of de besturingstechnische veiligheidsfuncties correct zijn opgenomen in de bediensoftware.

Risicobeoordeling volgens Machine- en arbeidsmiddelenrichtlijn

Een risicobeoordeling voert Pilz uit op basis van de ISO 12100. Tijdens de beoordeling wordt het hele scala aan mogelijkheden bekeken en doorgelicht.

Pilz Academy

Pilz deelt als kennishouder graag haar expertise met geïnteresseerden. De Pilz Academy heeft vele verschillende trainingen die op ieder niveau een uitdaging bieden.

Compliancy toetsing

Door het uitvoeren van deze toets wordt bepaald of het object voldoet aan de huidige wet- en regelgeving conform CE waardigheid.

Detachering

Pilz beschikt over consultant en engineers die ruime kennis en ervaring hebben op het gebied van Machineveiligheid binnen de infra.

Cybersecurity

Voor cybersecurity leveren we een Quickscan op basis van ISO 27001 / IEC62443. Het betreft een snelle GAP-Maturity Analyse van de organisatie, processen, fysieke beveiliging, technische infrastructuur en SLA partners.

Instandhoudingsadvies

Door middel van een visuele inspectie wordt een 0-meting ten aanzien van de besturingstechnische veiligheid voor zowel hard- als software uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan